Logo Groningen Werkt Slim

Duurzame Bedrijvendag 2022

Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert Groningen Werkt Slim in samenwerking met Making City en New Energy Coalition de eerste Duurzame Bedrijvendag van en in Groningen! 


De dag is gericht op alle ondernemers binnen de gemeente en de provincie Groningen en in het specifiek op midden- en grootverbruikers van energie met een eigen bedrijfspand.


Ondernemers zien op deze dag wat verduurzamen van een bedrijfspand of bedrijfsproces in de praktijk betekent en wat het oplevert. Ikea Groningen en de Mediacentrale geven een kijkje in hun bedrijfsvoering.


Programma IKEA:

14:00 uur – Welkom + presentatie IKEA

14:15 uur -  Presentatie Co2-meting

14:30 uur – Rondleiding IKEA

15:30 uur – Presentatie subsidies + ruimte voor persoonlijk advies

16:00 uur – Borrel


Programma de Mediacentrale:

14:00 uur – Welkom + presentatie Mediacentrale

14:15 uur  -  Presentatie subsidies

14:30 uur – Rondleiding Mediacentrale

15:30 uur – Presentatie Co2-meting + ruimte voor persoonlijk advies

16:00 uur – Borrel


Aanmelden

Vanwege het actuele thema en het beperkt aantal plaatsen raden wij aan u z.s.m. aan te melden. U kunt zich voor één bedrijf inschrijven omdat de sessies parallel plaatsvinden. U ontvangt een bevestigingsmail met verdere informatie

U kunt zich hier aanmelden.


Wilt u alvast meer weten over het inhoudelijke deel van IKEA Groningen? Lees hier het interview met Stefan Kroes over de duurzaamheidsmaatregelen die IKEA Groningen heeft getroffen. 


We ontmoeten u graag op dinsdag 11 oktober a.s.!

Groningen Werkt Slim, Making City en New Energy Coalition


   

Wilt u op de hoogte blijven van onze evenementen en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen? Meld u dan zeker aan voor onze nieuwsbrief.