Logo Groningen Werkt Slim

HITTESTRESS?

Onze adviseur Pieter van Haaren  gaat deze zomer op verzoek bij bedrijven langs voor een warmtescan. Met een infraroodcamera laat hij zien hoe goed een pand of gebouw beschermd is tegen warmte en welke maatregelen er mogelijk zijn in de strijd tegen hittestress. Het advies is gratis.

Nu de zomer begonnen is, betekent dat vaak hete kantoren, gebouwen en werkplekken. En dat zal gezien de klimaatverandering en de daarmee oplopende temperaturen in de toekomst alleen maar heter worden. Hittestress is niet alleen niet prettig voor werknemers, maar het is ook niet goed voor de productiviteit en de continuïteit van een bedrijf. “Tropenroosters, uitval door warmte en klachten als hoofdpijn zorgen voor obstakels in de productiviteit”, aldus Groningen Werkt Slim in de komende fysieke editie van de GROC.

Adviseur Van Haaren maakt op verzoek van bedrijven een warmtescan. Ook kijkt hij naar andere zaken die een rol kunnen spelen bij (de bestrijding) van hittestress, zoals de dakbedekking en isolatie.

Aangezien airco’s behoorlijke energievreters zijn, kan er door te investeren in slimme maatregelen flink op de energierekening bespaard worden.

Ook een gratis warmtescan?

Neem contact op met Pieter van Haaren:

06 - 55 46 50 75 of per email: Pieter.van.Haaren@groningen.nl.