Logo Groningen Werkt Slim

NIEUWS & AGENDA

Duurzaam nieuws &
agendatips voor ondernemers


ONDERNEMERS AAN HET WOORD

Ondernemers delen graag hun verhaal. Want samen kom je verder. Beluister hun verhalen in het Groningen Werkt Slim-filmpje!  

EXTRA STEUN VOOR MKB-ONDERNEMERS

In januari 2023 is door de gemeente Groningen aangekondigd dat er extra geld beschikbaar is gesteld voor ondersteuning van MKB-ondernemers op gebied van energiebesparing. Het budget wordt ingezet voor extra adviseurs en subsidies voor kleine verduurzamingsmaatregelen.

DUURZAAM BOUWEN: HOE PAK JE DAT AAN? 

Duurzaam renoveren is 1 ding, duurzaam bouwen vraagt soms wat anders. Op Duurzaamgebouwd.nl staat hierover een schat aan informatie. Ook via de Rijksoverheid vindt u veel informatie. En uiteraard kunnen wij u helpen met advies op maat of doorverwijzing.

Agenda

energietransitie
energietransitie

Start nieuwe groep Koploperproject: doe mee!


Na het succes van eerdere groepen in Groningen Stad en Groningen Zuidoost, start binnenkort een nieuwe groep Koplopers in de gemeente Groningen.

Het Koploperproject helpt bedrijven en andere organisaties om op een inspirerende en praktische manier duurzamer te gaan ondernemen en zo te werken aan een toekomstbestendige organisatie en duurzame producten en diensten.


Meer informatie + aanmelden via Koploperproject.nl.Het hele jaar door: kennisevents over energie


The New Energy Coalition organiseert regelmatig (online) events over nieuwe energie waaronder waterstof.  Bekijk hier de agenda en doe mee!

Meld nu uw nieuwsbericht aan

Heeft u een tip, website of nieuwsbrief die ondernemers niet mogen missen? Laat het ons weten via: gws@groningen.nl.