Logo Groningen Werkt Slim

NIEUWS & INSPIRATIE

Geselecteerd
voor u!


FILMPJE: ONDERNEMERS AAN HET WOORD

Ondernemers delen graag hun verhaal. Want samen kom je verder. Beluister hun verhalen in het Groningen Werkt Slim-filmpje!  

NIEUWE SAMENWERKINGEN

Slim werken is samen werken. Zo werken we samen met GroBusiness. En verduurzamen met uw accountant oppakken is ook slim.. Daarom werken wij o.a. samen met Harrier Accountancy in het platform ZeroCO2.

ARTIKEL DAGBLAD VAN HET NOORDEN

Lees in dit artikel o.a. over het Shell-vonnis en over de obstakels plus oplossingen waar welwillende bedrijven tegenaan lopen.
(bron: DvhN 7 juni 2021). 

Warm aanbevolen websites

  • De website van RVO Duurzaam: alles over duurzaam ondernemen
  • Eveneens gevarieerde informatie vindt u op de site van de Kamer van Koophandel
  • Ook het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft een boeiende site
  • De site van de provincie Groningen biedt o.a. informatie over subsidies en projecten.
  • Meer weten over de (duurzame) bereikbaarheid van Groningen, klik hier.
  • Alles over elektrisch rijden is o.a. te vinden op NederlandElektrisch.nl 

Ondernemersnieuws

De Groninger Ondernemers Courant inspireert en informeert ondernemers over vele onderwerpen waaronder verduurzamen. Online en 4x per jaar via de papieren courant. Kijk ook op: www.groningerondernemerscourant.nl.


Ook zijn er platforms als GroBusiness en Economie Groningen waar u terecht kunt voor inspiratie.


EVENEMENTEN 2021

SAVE THE DATE: DRIEBOND

GAAT DUURZAAM!


Op dinsdag 14 september organiseert bedrijvenvereniging ZuidOost in samenwerking met ZeroCo2 en Groningen Werkt Slim een bijeenkomst over 'Driebond gaat voor duurzaam'! Een inspirerende bijeenkomst met concrete en realistische handvatten voor klimaataanpassingen in de MKB.SAVE THE DATE: 30 SEPTEMBER BIJEENKOMST GRONINGEN WERKT SLIM 


Op donderdag 30 september organiseert Groningen Werkt Slim een duurzaam evenement. Het programma is bedoeld voor ambtenaren werkzaam binnen de gemeenten van de provincie Groningen die zich met verduurzamen van bedrijven bezig houden. Het programma volgt spoedig op deze website.SOLAR BOAT RACES


Op 23 en 24 september 2021 wordt de derde editie van de Solar Boat Races in Groningen georganiseerd. Wij organiseren op vrijdag 24 september een bijeenkomst over Zon - Laden - Rijden. Houd ons in de gaten voor het programma.HET HELE JAAR DOOR:

ONLINE KENNISEVENTS

OVER ENERGIE


The New Energy Coalition organiseert regelmatig (online) events over nieuwe energie waaronder waterstof. 
Bekijk hier de agenda en doe mee!

Meld nu uw nieuwsbericht aan

Weet u een onmisbare site of nieuwsbrief die ondernemers echt moeten lezen? Stuur dan uw tip per e-mail: info@groningenwerktslim.com