Logo Groningen Werkt Slim

PROMOTIEDAGEN 2021

De Promotiedagen is het #1 zakelijk event van Noord-Nederland. Op 9&10 november 2o21 komen in MartiniPlaza bedrijven samen om elkaar te inspireren en hun ambities te verwezenlijken. Natuurlijk zijn wij ook op het evenement te vinden. Onze adviseur Slimme Rik loopt , met onze vlogster Sofie, op het evenement rond om u te voorzien van vrijblijvend duurzaamheidsadvies, Ook uw eigen tips zijn welkom. U kunt ons op de promotiedagen vinden op stand 6039, bij ZuidOost.
U komt toch ook?


Klik hier om u gratis aan te melden voor het evenement. De promotiedagen vinden plaats in MartiniPlaza:

Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen


We spreken en zien u graag op 9&10 november, tot dan!

UPCYCLE UW STAND!

Na de Promotiedagen banners, (steiger)doeken of ander textiel over? Zonde om weg te gooien. Doe aan upcycling en gebruik het materiaal opnieuw! De vrouwen van Vanhulley maken er met liefde andere, nieuwe producten van. Perfect als relatiegeschenk, voor in het kerstpakket of als cadeautje voor uw medewerkers. 


Op de website van Vanhulley leest u meer over de samenwerking. Ook zijn zij tijdens de Promotiedagen aanwezig.

Kom naar de presentatie over 'Sociaal & Sustainable Ondernemen' door oprichtster Jolijn Creutzberg van Vanhulley!

Speciaal voor deze Promotiedagenwaar circulair ondernemen door de aanwezigheid van Vanhulley een belangrijke rol heeft, vertelt Jolijn over haar pad van het ondernemen in een (destijds) nieuwe branche, namelijk sociaal ondernemen. Ze vertelt haar verhaal met passie en natuurlijk komen de hobbels, de valkuilen, de hoogtepunten en uitdagingen aan bod. Aansluitend wordt informatie gedeeld over subsidies over circulair ondernemen.


Lees hier over wat Vanhulley doet en bekijk deze pagina voor het B-2-B-aanbod.


De presentatie is op woensdag 10 november van 14-15 uur in het Ideeentheater op de stand van de gemeente Groningen. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar.
Meld u daarom nu alvast aan via info@groningenwerktslim.com om zeker te zijn van een plek.