Logo Groningen Werkt Slim

DOE MEE MET ENERGIE BESPAREN

Energieprojecten | Groningen Werkt Slim

DE  SLIMME CO2-THERMOMETER 

Hoe kunt u snel energie besparen of de CO2-uitstoot compenseren? Begin met inzicht in de CO2-uitstoot van uw bedrijf of organisatie. De Slimme CO2-thermometer berekent dit online en het kost u niets. Meten = weten. Vanaf daar kunt u verder met het maken van duurzame keuzes.  Bekijk hier het filmpje of vul direct deze slimme tool in.

ZON OP BEDRIJFSDAKEN

We horen, zien en lezen er steeds meer over: zonnepanelen op bedrijfsdaken. Eigenlijk zo logisch, de panelen doen hun werk. Maar hoe regel je dit en met welke partij? En wat kost het en wat levert het op? En zijn er subsidies? Groningen Werkt Slim helpt u verder. Klik op de button LEES MEER voor antwoorden en u kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor advies en meer. Geheel vrijblijvend en zonder kosten.  

SOLAR CARPORTS EN ONLINE TOOL 'PARK THE SUN'  

Solar carports oftewel zonnecarports zijn een slimme oplossing: zonne-energie opladen op parkeerplaatsen. En ook opladen kan dan: zeer de moeite waard. En voor publieke en private parkeerterreinen in de gemeente Groningen is nu een online tool ontwikkeld die in een oogopslag laat zien welke terreinen geschikt zijn voor 'parkeren onder de zon' oftewel parkeren onder een dak belegd met zonnepanelen. In deze tool ziet men ook o.a. de terugverdientijd en de op te wekken energie. Bekijk het snel!

DE WARMTESCAN

Sneller inzicht in de energielekken van uw pand en de mogelijkheden om dit te verbeteren krijgt u niet: met onze warmtemeter ziet u de lekken direct. Het betreft hier een speciale camera waarmee via infraroodlicht de lekken zichtbaar worden. Zo kunt u bijvoorbeeld direct met isoleren aan de slag, wat u veel stroomverbruik en  vele euro's zal besparen. Onze adviseur komt kostenloos bij u langs.

BEPERK UW CO2-UITSTOOT EN BESPAAR GELD

INVESTEER IN ZONNEPANELEN EN BENUT DE  ZONOPBRENGST

PARK THE SUN - COMBINEER ZONNE-ENERGIE MET PARKEREN 

SCAN EN ONTDEK UW ENERGIELEKKEN

BORDJE 'Wij zijn OPEN maar de deur is DICHT' 

Heeft uw zaak het inmiddels beroemde bordje al aan de deur hangen? Want de deur kan prima dicht om energie en natuurlijk vele euro's te besparen. En het is binnen comfortabeler, zowel in de zomer (airco) als in de winter (CV). Vraag ook een gratis bordje aan en laat uw klanten zien dat u een duurzame ondernemer bent. En ... bang voor minder toeloop? Niet nodig: onderzoek heeft bewezen dat het bordje geen negatief effect op het aantal klanten heeft. Doe mee!

GASTVRIJ MET GESLOTEN DEUREN

FINANCIERING ENERGIE

Voor investeringen in duurzame energie kunt u financiering en subsidies krijgen. Ook het Fonds Nieuwe Doen biedt mogelijkheden in de vorm van aantrekkelijke leningen.

FINANCIERING WAAR U ENERGIE VAN KRIJGT