Logo Groningen Werkt Slim

VRAAG NU AAN: DOEBOEK CIRCULAIR ONDERNEMEN

Al aan het orienteren op de kansen van circulair ondernemen? We kunnen ons voorstellen dat u een vertrekpunt zoekt. Dan bent u hier op de juiste plek. Neem contact met ons op en wij helpen u verder. Ook ons doeboek helpt u op weg. Lees meer over dit boek en bent u serieus geinteresseerd, vraag dan een exemplaar aan. Succes!


Over het doeboek

In dit doeboek Circulair Ondernemen, in eigen beheer uitgebracht door Groningen Werkt Slim en geleverd met schetsblok en al (het is tenslotte een doeboek), wordt u uitgedaagd want: wat is uw drijfveer? Is uw bedrijf toe aan circulair? En welk verdienmodel past daarbij? Zijn uw klanten er aan toe of wacht u daar niet op?


Natuurlijk staat er in dit doeboek veel kennis over circulair, kringlopen, SDG's, verdienmodellen en meer. Er staan checklists in, korte opdrachten (ondernemers hebben het druk), advies over juridische kansen en nog zoveel meer. Een echte kanspakker kan ver komen met dit doeboek! 


Ook staan in het doeboek interviews met partijen die actief zijn op het vlak van circulair ondernemen. Op deze pagina leest u welke partijen dit zijn. 


Ook Harbour Café doet mee aan de Deuren Dicht actie van de Groninger winkeliers | Groningen Werkt Slim

Download het doeboek

Natuurlijk is er een online versie van dit doeboek. Wilt u deze digitale versie ontvangen, klik dan op de onderstaande button 'DOWNLOAD' en u kunt het online lezen of delen met collega's. Pakt u er dan wel even een notitieblok en pen bij voor de checklist en opdrachten want het is tenslotte een doeboek! 

Opdrachten: aan het werk! 


Is het een leesboek? Ook! Maar ook echt een doeboek. Zo staan er checklists in, vragen om aan u zelf te stellen en met het personeel te bespreken en meer. En laat u ook inspireren door de mooie afbeeldingen! 

Doe mee met de Deuren Dicht actie van de Groninger winkeliers

De interviews

  • IKEA
  • Ecoras
  • BBENG
  • OPNIEUW!
  • SaveLodge/Humus Guru/SavePlastics
  • Vanhulley
  • Koninklijke Oosterhof Holman
  • JC-Electronics
  • DeHaan Advocaten en Notarissen
Doe mee met de Deuren Dicht actie van de Groninger winkeliers

Samen kom je verder


U hoeft niet zelf het wiel uit te vinden: anderen gingen u voor en delen graag hun expertise en ervaring. De geinterviewde partijen staan ervoor open u verder te helpen. Ook de adviseurs van Groningen Werkt Slim staan voor u klaar. Kortom, wanneer u het boek aanvraagt en aan de slag gaat, komt u vanzelf een stap verder. 

Doe mee met de Deuren Dicht actie van de Groninger winkeliers